Endine Chelsea ründaja tervitab pärast Newcastle Unitedi võitu hiilgavat Alexander Isakit

Endine Chelsea ründaja tervitab pärast Newcastle Unitedi võitu hiilgavat Alexander Isakit

Jimmy Floyd Hasselbaink kiitis väravakangelast Alexander Isakit pärast Newcastle Unitedi 2:1 võitu Wolverhampton Wanderersi üle. Kokkupõrkele eelnenud nädala jooksul käisid vaidlused selle üle, kuhu rootslane peaks sobima.

Varasemad asendusesinemised tekitasid Tooni poolehoidjate isu ja Isak ei pettunud, kui teda kutsuti. Wyn Daviesi, Les Ferdinandi, Alan Shearerit või Andy Carrolli meenutav hiilgav esimese poolaja pealöök murdis ummikseisu ja leevendas pingeid St James’ Parki ümbruses.Vähe sellest, tema igakülgne mäng ja elektriline tempo torkasid kogu pärastlõuna Wolvesi külge, enne kui ta 68. minutil loobus. Eddie Howe ütles oma mängueelsel pressikonverentsil ajakirjanikele, et Isak ei olnud võimeline täismängu mängima ja alistas ründaja Callum Wilsoni eest.

LOE ROHKEM: Newcastle United 2:1 Wolverhampton Wanderers: Meistrite liiga pakkumine on kindlalt Tooni käes

Endine Chelsea palgamõrvar Hasselbaink jäi 23-aastase löögist Wolvesi vastu hämmingus. Ta ütles Sky Sportsile: “Ta teeb seda (anna neile erinev mõõde). Ta on suurepärane jalgpallur ja kuidas ta selle värava on võtnud, on see väravalööja värav. Näete, et ta on selle võimalusega rahul, ta kontrollib.

“Tehniliselt on see (päis) parim. Pauk, Jose Sa-l pole mingit võimalust. Kogu tema tänane mäng oli tõesti terav – jooksis palliga, jooksis kaitsjatele kallale, muutes kaitsjatel selja taha pääsemise väga raskeks ja saada jardi, et ta saaks tulistada.

“Ta oleks võinud täna kaks väravat lüüa, kuid oli ka hea blokk. Ta annab neile midagi muud, ta erineb Wilsonist. Wilson tahab olla rohkem asjade lõpus, ta tahab mängida rohkem kombinatsioone ja jõuda ka asjade lõpuni.

LUGEGE EDASI

NUFC vs Wolverhampton Wanderersi mängijate hinnangud

Alexander Isak kajastab Newcastle’i väravat huntide vastu


Howe käsitleb Newcastle’i omandiõiguse küsimusi ja Staveley Euroopa visiooni

Ryan Fraser saadeti Newcastle’i U21-sse, kuna Eddie Howe soovib pühendunud mängijaid

Newcastle’i Meistrite Liiga ambitsioonid rõhutati teist korda nädala jooksul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *