Emirates A380 suunati Heathrow’st Birminghami pärast “hädaolukorra” kriiskamist

Emirates A380 suunati Heathrow'st Birminghami pärast "hädaolukorra" kriiskamist

Täna (13. märtsil) pärastlõunal Dubaist Londoni Heathrow’sse teel olnud Emiratesi A380 lend oli sunnitud ümbersuunamist suunama ja Birminghami lennujaamas maanduma, mistõttu oli sunnitud lennukist väljuma üle 500 reisija. Flightradar24.com andmed näitavad, et lennufirma oli tugeva tuule tõttu sunnitud valima alternatiivse lennujaama.

Kahekorruseline lennuk suunati halva ilma tõttu Londoni peamisest lennujaamast kõrvale ja maandus BHX-is veidi pärast kella 14.00. Lennundusuudiste teenus Aerotime Hub teatas: “[The A380] oli sunnitud karjuma 7770, transpondri koodi, mis andis märku, et lennuki pardal on üldine hädaolukord. “Solihullis asuva BHX-i pressiesindaja ütles meile, et see oli “tavaline ümbersuunamine” ja kõik 518 reisijat lasti superjumbost maha ja pandi Heathrow’sse sõitvatesse bussidesse.

LOE ROHKEM: Birminghami lennujaama Emirates A380 teenused lähevad tagasi

Flightradar24.com-i andmed näitavad, et Emirates oli sunnitud täna pärastlõunal BHX-is maanduma lennukiga A380 pärast seda, kui see suunati Londoni Heathrow’st kõrvale(Pilt: Flightradar24.com)

Birminghami lennujaama pressiesindaja ütles: “Emiraadid EK29 suunati Heathrow’s tugeva tuule tõttu BHX-ile. Pardal olnud 518 reisijat lasti bussidesse tagasi Heathrowsse.

Reaalajas kaardid näitavad, et lend möödus Londoni Heathrowst, Coventryst üles Wolverhamptoni suunas, kus see tiirutas, ja maandus Birminghami lennujaamas. Kui reisijad lahkusid, transporditi nad Heathrow’sse ja lennukit tankiti BHX-is.

A380 fännid märgivad, et see oli superjumbo enneaegne naasmine Brumi asfaltile – Emirates tõmbas pandeemia ajal oma A380 teenuse linna lennujaama. Kuid populaarse lennuki fännidel on hea meel teada saada, et see naaseb BHX-i 1. juulil – jätkates igapäevast lendu Midlandsist sellistesse sihtkohtadesse nagu Dubai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *