Eisenhoweri lapselaps hoiatab vabariiklasi globaalse isolatsiooni eest

Kirjeldades Ukraina sõda kui Ameerika “elutähtsate riiklike huvide” hulka, kordas Ron DeSantis vabariiklaste kasvavat vastumeelsust rahvusvahelise tegevuse suhtes 70 aastat pärast seda, kui president Eisenhower kutsus üles isolatsionismist tagasi lükkama.

Endine Teise maailmasõja kindral pühendus Ameerikale demokraatia ülemaailmsele kaitsele ja rahvusvahelise korra alalhoidmisele, kuulutades, et “kõik vabadust kaitsvad riigid kõikjal maailmas on üks oma ühises vajaduses ja ühises asjas”.

Florida kuberner, potentsiaalne Valge Maja kandidaat, näis asetavat end argumendiga samale poolele Donald Trumpiga, kes lubas oma heade suhete kaudu president Putiniga lõpetada konflikti tagasivalimise korral mitte kauem kui ühe päeva jooksul. . Erinevalt president Bideni Ukraina-poliitikast hõlmaks see lubamist

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *