Derbyshire’i mees teatab ümbersuunatud lennul pisarates karjuvatest TUI reisijatest

Derbyshire'i mees teatab ümbersuunatud lennul pisarates karjuvatest TUI reisijatest

Üks Derbyshire’i mees ütles, et reisijad “karjusid” ja pisarad äärmuslike ilmastikutingimuste tõttu, mis sundisid nende lendu suunama East Midlandsi lennujaama. TUI lend Tenerifelt pidi Manchesteri lennujaamas maanduma neljapäeva (9. märtsi) õhtul.

Torm Larissa tekitas reisijate sõnul pardalolijate jaoks kohutava turbulentsi. Tui kinnitas, et piloot ei saanud “ebasoodsate ilmastikutingimuste” tõttu Manchesteris maanduda ja vabandas võimalike ebamugavuste pärast.Glossopist pärit Gareth Salter ütles Manchester Evening Newsile, et ta “palvetab”, kuna lennukit põrutas tugev tuul. Ta ütles: “Inimesed olid paanikas, imikud karjusid, naised nutsid.”

Loe edasi: Kümned streikivad arstid piketis väljaspool Derby haiglat

Ta lisas: “Meie selja taga olid pisarate tulvavees mõned noored tüdrukud. Ausalt öeldes pidasin oma palveid. Ma ei uskunud, et näen oma perekonda enam. See oli lihtsalt kohutav.”

Tugev lumi põhjustas eelmisel nädalal laastamistööd, kuna teed olid lumeolude tõttu suletud. Manchesteri lennujaamas hilinesid mitmed lennud ja öine tugev lumesadu lükkas edasi lende East Midlandsi lennujaamas.

Salter kritiseeris TUI-d selle eest, et ta ei rääkinud reisijatele ümbersuunamisest enne, kui lennuk oli maandunud. Ta ütles: “Teadsime uudiste põhjal, et ilm läheb halvaks, kuid niipea, kui hakkasime maale tulema, ei tundunud see õige. Puhusid külgtuuled ja meid tormas turbulents.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *