Darwin Nunez liitub Liverpooli vigastuste nimekirjaga – Liverpool FC

NEWCASTLE-UPON-TYNE, ENGLAND - Saturday, February 18, 2023: Liverpool's Darwin Núñez during the pre-match warm-up before the FA Premier League match between Newcastle United FC and Liverpool FC at St. James' Park. (Pic by David Rawcliffe/Propaganda)

Darwin Nunez on liitunud Liverpooli vigastuste nimekirjaga, loobudes rahvusvahelisest teenistusest Uruguayga.

Vigastusest ja ulatusest pole veel teatatud, Liverpool kinnitas vaid, et ründaja on Uruguay meeskonnast loobunud ja saab selle asemel ravi AXA treeningkeskuses.

23-aastane mees oli õlavigastust kandnud alates kuu aega tagasi võidetud võõrsil Newcastle’is, mille tulemusel jäi ta Crystal Palace’i 0:0 viigist välja, kuid sellest ajast alates on ta olnud seotud Wolvesi, Man Unitedi ja Bournemouthi vastu. ja Real Madrid.

Ta eemaldati Reali vastu Bernabeul samal tunnil, kuid Jürgen Klopp ütles pärast mängu, et see oli taktikaline käik, mitte vigastustega seotud.

Vigastus on kolmas, mille mängija oma debüüthooajal Anfieldis kannatas. Enne lepingu sõlmimist on tekkinud muresid tema varasema vigastuste rekordi pärast, kuna tema noore karjääri jooksul on olnud põlvevigastusi.

Liverpoolil pole 17 päeva mänge, kuni 1. aprillil Man Citysse – nädal, mille jooksul ootab ees ka reis Chelseasse ja kodumäng Arsenali vastu. Seetõttu on lootus, et Nunezi vigastus ei ole tõsine ega jäta teda sellest eemale.

Liverpool on sel hooajal ründajaga ja ilma ründajata teist poolt vaadanud.

Nunez liitub vigastuste nimekirjas Stefan Bajceticu ja Thiagoga, Luis Diaz peaks aga koondisepausi ajaks täiel määral treenima.

Liverpoolil on sel hooajal rohkem mängijaid vigastuse tõttu mängudest puudunud kui ühelgi teisel Premier League’i meeskonnal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *