Daniel Iversen säilitab Leicester City koha, kuna Brendan Rodgers kirjeldab Danny Wardi üks-ühele

Daniel Iversen säilitab Leicester City koha, kuna Brendan Rodgers kirjeldab Danny Wardi üks-ühele

Daniel Iversen saab Leicester City väravavahina muljet avaldada, kui Brendan Rodgers taanlast toetas.

Iversen tegi oma Premier League’i debüüdi laupäeva pärastlõunal 1:1 viigimängus Brentfordiga, Rodgers kukutas esinumbri Danny Wardi. Mänedžer paljastas pärast mängu, et oli enne Chelsea lüüasaamist waleslasega pikalt vestelnud, kus ta lõi kolm väravat, kusjuures Ward oli osaliselt süüdi Ben Chilwelli avalöögis.Kindel kaitsesooritus tema ees tähendas, et Iversenil ei olnud Gtech Community staadionil palju tööd teha, taanlane võideti Mathias Jenseni esimese poolaja löögiga. Kuid ta saab rohkem võimalusi näidata oma löögivõimet.

LOE VEEL: Leicester City mängijate reitingud vs Brentford: Souttar domineerib, kui Amartey vastab kahtlejatele

LOE VEEL: Brentfordi 1:1 Leicester City otsereaktsioon: Rodgersi mõtted pärast kaotuste seeriat lõppesid

“Alati on oluline anda väravavahile hea mängujooks ja ma tundsin, et Danny Ward vääris seda,” ütles Rodgers oma mängujärgsel pressikonverentsil. “Vestlesin temaga enne Chelsea mängu pikalt selle üle, mida ootan, millist standardit ootan ja mida ma oma väravavahilt tahan.

“Daniel Iversen on viimase nelja aasta jooksul palju jalgpalli mänginud ja ta on edenenud. Ta on pidevalt kasvanud. Olen teda trennis näinud, ta on hiilgav löökpeataja ja ta on hea tsenderduses. Temas on rahulikkus.

“Wardy võttis selle suurepäraselt vastu, nagu ma ootasin. Meil oli aus vestlus. Ta oli pettunud selles, kuidas ta omal ajal hakkama sai. Ta saab nüüd selle üle järele mõelda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *