Casemiro mängukeeld annab raskustes Manchester Unitedi staarile viimase võimaluse teenida koht Ten Hagi plaanides

Casemiro mängukeeld annab raskustes Manchester Unitedi staarile viimase võimaluse teenida koht Ten Hagi plaanides

Erik ten Hag on Manchester Unitedis juba näidanud, kui halastamatu ta suudab olla, ja ta on kindlasti suvel taas.

Olgu selleks siis kapten Harry Maguire’i kahe mängu järel meeskonnast välja viimine, Cristiano Ronaldole alla andmisest keeldumine või Jadon Sancho saatmine nädalateks pausile, kuni ta on mänguks täielikult valmis – Unitedi uus boss on näidanud üles vaprust raskete otsuste tegemisel ja tahet neid järgida. Peaaegu iga otsus on end tohutult ära tasunud ja on Ten Hagi toetajate seas veelgi meelitanud.Kuid tulemas on kriitilisemad valikud ja karmid testid. Suured edusammud ja edu, mida hollandlane on juba nautinud, tähendab, et tema eesmärgid tõusevad järgmisel hooajal märkimisväärselt. Naasmine nelja parema hulka ja võib-olla ka karikapõua lõpp oli parim, mida Unitedi fännid eelmisel suvel lootsid, ja seda tuleb Dick Fosbury stiiliga kindlasti ületada.

Loe edasi: Ten Hag peab pärast De Gea kaebust rikkuma kuldreeglit

Kuna üks trofee on juba kotis, kaks kindlasti võimalik ja naasmine Meistrite liigasse on peaaegu lukus, on Ten Hag oma esimesel hooajal tohutult üle saavutanud ja see on tekitanud palju optimismi. Kuid optimismiga kaasnevad ülepuhutud ootused ja Unitedilt oodatakse järgmisel hooajal tõsist Premier League’i tiitliväljakutset.

United on sel aastal flirtinud tiitlivõistlustega, kuid praegu on see tase neist kõrgem. Arsenalil kulus Mikel Arteta juhtimisel kolm aastat kannatlikku ja sageli turbulentset ehitamist, et olla nende positsioonil, nii et selles pole häbi. Kuid on selge, et Unitedi meeskond ei ole tervikuna piisavalt hea, et esitada tõsine väljakutse peaauhinna nimel. Kui parimad mängijad on kättesaamatud, ei ole nende vahetusmehed saanud tõusta.

Ten Hag on täiesti teadlik ja kavatseb suvel oma auastmeid parandada. Kuigi see nõuab täiendavaid täiendusi, tähendab see ka mängijate liikumist, kes pole pidevalt olnud piisavalt head mitte ainult sel hooajal, vaid ka ammu enne seda.

On arusaadav, et Maguire, igavesti vigastatud Anthony Martial ja laenule võetud Alex Telles on kõik praegu suvel müüdavates nimekirjades. Brandon Williamsi, Anthony Elanga ja Donny van de Beeki aeg klubis võib samuti kaaluda, samas kui Phil Jones ja Axel Tuanzebe võidakse vabastada. Tundub, et silmapiiril on suur lage.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *