Cameron Archer läbis hilise fitness-testi, et tulistada Middlesbrough traksidega võitu endise poole vastu

Cameron Archer läbis hilise fitness-testi, et tulistada Middlesbrough traksidega võitu endise poole vastu

Michael Carrick kiitis ründajat Cameron Archerit pärast seda, kui Aston Villa laenumees läbis hilise füüsilise vormi testi, enne kui pani mõõga kallale oma endise meeskonna Preston North Endi – lüües kaks Boro neljast väravast.

Suurepärases ründemängus Riverside’is läks Boro koondisepausile tänu oma 4:0 võidule, kusjuures Archer sai osa vabalt voolavast kiirest rünnakust, millega külalised North End lihtsalt hakkama ei saanud.Archeri löök ühendas ta suurepäraselt Chuba Akpomiga, et luua oluline avalöögi, enne kui ta teisel poolajal lõksudest välja tuli, 15 minuti jooksul pärast taaskäivitamist kaks väravat, et saavutada oluline võit automaatse edutamise Boro tagaajamisel.

LOE VEEL: Michael Carricki rõõm Middlesbrough’ igakülgse esituse üle Preston North Endi võidus

Ja peatreener Carricki jaoks oli Archeri esitus seda muljetavaldavam, kuna ta soovis mängus mängida. Carrick ütles: “Olenemata sellest, kas ta oli ekstra motiveeritud või mitte, ma ei arva nii, sest Cami hiljutised esinemised ja viis, kuidas ta seda teeb, on ta igal juhul väga motiveeritud.

“Ta armastab väravaid lüüa nagu ründajad ja toitub sellest. Kuid isegi siis, kui ta pole väravaid löönud, on tema esitused olnud head ja oleme ikka kogu meeskonna jooksul väravaid löönud. Cami jaoks oli see siiski hea päev ja see oli tore näha, et ta paar lööb.

“Tegelikult sai ta eile pahkluu kõveraks ja oli käega katsuda. Tal oli täna hiline vormikontroll, nii et au talle, et ta tahtis meeleheitlikult mängida. Võtsime ta lõpuks ära, pigem ettevaatusabinõuna ja loodetavasti on korras.”

Ta jätkas: “Poisid tahavad meeleheitlikult mängida ja see on hea märk sellest, kus poisid on ja et nad tõesti naudivad seda ja tahavad meeleheitlikult mängida. Tunnusta seda poistele selle eest. Nad treenivad iga päev uskumatult hästi ja kui on valida meeskond, tahavad nad kõik meeleheitlikult sellesse kuuluda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *