Antony ei osalenud Man Utd meeskonnas, et kohtuda Real Betisega, kuid Marcel Sabitzeri naasmine sai edu Erik ten Hagile

Goal.com

Manchester United on kinnitanud, et Antony ei saa osaleda Euroopa Liiga kohtumises Real Betisega, kuid Marcel Sabitzer on taas koondises.

  • Antony lahkus Betise kokkupõrkest
  • Pole haiguse tõttu reisinud
  • Kuid Sabitzer jälle tegutsemas

MIS JUHTUS? Pärast üles-alla debüüthooaega, mis on teda tabanud peaaegu iga nurga alt, kinnitas Manchester United oma veebisaidi kaudu, et Antony ei ole jõudnud nende reisimeeskonda, et astuda nende Euroopa Liiga 16. viimase turniiri teises mängus vastamisi Real Betisega. lips. Brasiillane jääb haiguse tõttu vahele ja jääb mängust välja koos Anthony Martiali, Kobbie Mainoo, Zidane Iqbali ja Nathan Bishopiga.

SUUREM PILT: Vaatamata võitlusele järjepidevuse nimel on Antony leidnud Euroopa Liigas vormi ja löönud Old Traffordi avamängus Betise vastu värava, kui United võitis 4:1. Tema puudumine on aga värske hoop Erik ten Hagile, kuna Christian Eriksen on juba mängust väljas ja Alejandro Garnacho seisab samuti silmitsi loitsuga.

JA VEEL VEEL: Erikseni eemalejäämise paistis veelgi hullemaks muutuvat, kui Casemiro sai nädalavahetusel punase kaardi ja avastas end oma hädade eest neljamängulise mängukeelu saama, kuid Müncheni Bayerni laenukas Marcel Sabitzer on naasnud täies vormis ja viinud reisimeeskonna Sevillasse. Tema paranemine toimub otsustaval ajal, kuna United näis keskväljal ühtäkki märkimisväärselt nõrgenenud.

KAHEL FOTUL:

Antony Manchester United vs Real Betis 2022-23Getty ImagesMarcel Sabitzer Manchester United 2022-23Getty Images

MIS EDASI MAN UTD jaoks? Võttes teisele mängule sellise terve koondskoori, ei tohiks Unitedit Antony puudumine liiga palju häirida. Selle asemel on neljapäevane kokkupõrge Ten Hagile hea võimalusena leida lahendus oma viimasele keskvälja dilemmale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *