Ann Summersi asutaja Jacqueline Gold suri 62-aastaselt | Jaekaubandus

Ann Summersi asutaja Jacqueline Gold suri 62-aastaselt, teatas tema perekond.

Ärinaine suri neljapäeva õhtul pärast seitset aastat kestnud rinnavähi ravi.

Perekond ütles oma avalduses: “Ann Summers kinnitab kirjeldamatu kurbusega, et meie suurepärane juhatuse esimees Jacqueline Gold CBE suri eile õhtul koos abikaasa Dani, tütar Scarletti, õe Vanessa ja õe Nickiga.

„Jacqueline on enim tuntud Ann Summersi asutamise ja naiste juhitava naiste äri juhtimisena. Ta oli ka naiste aktivist ettevõtluses ja toetas naisettevõtjaid eesmärgiga parandada naiste töökeskkonda.

„Praktika juurest tegevjuhiks vähem kui 10 aasta jooksul viis tema sihikindlus ja pühendumus ainulaadse jaemüügipakkumise loomisele mitmekanalilise jaeketi loomiseni, mis koosneb jaekauplustest, otsemüügi saadikutest ning kiiresti kasvavast veebi- ja kolmandast riigist. -peoäri. Just tema nägemus ja loovus nägid Ann Summersi kasvamist tundmatust kaubamärgist Briti tuntud nimeks ja Briti peatänava talliks.

“Tunnustamaks Jacqueline’i märkimisväärseid saavutusi tema 40-aastase karjääri jooksul, pälvis ta 2016. aasta uusaasta autasustamisel CBE teenete eest ettevõtlusele, naistele ettevõtluses ja sotsiaalses ettevõttes.”

Perekonnaavaldus jätkas: “Jacqueline’i surm saabus vaid kaks kuud pärast tema isa, West Ham United FC kaasesimehe David Goldi surma. Kõigi Ann Summersi mõtted ja siiras kaastunne on Jacqueline’i abikaasa Dani, tütre Scarletti ja õe Vanessaga sel äärmiselt kurval ajal.

Täpsem info peagi…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *