Andreas Pereira paljastab, et vältis Erik ten Hagi, et tagada tema lahkumine Manchester Unitedist

Andreas Pereira paljastab, et vältis Erik ten Hagi, et tagada tema lahkumine Manchester Unitedist

Andreas Pereira paljastas, et vältis kõnelustest uue peatreeneri Erik ten Hagiga, et tema meelt Manchester Unitedist lahkumise pärast ei muudetaks.

Pereira naaseb Unitedisse esimest korda, kui lahkus klubist jäädavalt suvel pärast 10-aastast staaži Old Traffordil. Brasiillane liitus Fulhamiga ja naudib Londonis suurepärast hooaega tavaalgatajana meeskonnas, mis trotsib pärast nende tippu naasmist kõiki ootusi.Mõlemad pooled kohtuvad FA karikasarjas pühapäeval ja kuigi Pereira ootab Manchesteri naasmist, on ta paljastanud, mis mõtted on oma vapra otsuse taga lahkuda klubist, millega ta 16-aastasena pärast mitmeaastast laenuperioodi sõlmis. .

Loe edasi: Casemiro keeld annab raskustes olevale staarile viimase võimaluse koha teenida

“Ma ei rääkinud Ten Hagiga,” räägib Pereira ESPN-ile. “Ma tean teda, sest töötasin temaga PSV-s, kuid olin oma peas sihikindel ja võib-olla jääksin mänedžeriga uuesti rääkima. Peas mõtlesin, et ma pean minema, ma pean end kindlalt tundma ja mängima. ‘ ja seda ma tegingi.

“Unitedis oli mul palju mälestusi; häid mälestusi, halbu mälestusi. Klubis on olnud 10 aastat. Saabusin 16-aastaselt, nii et teate, noor poiss. See oli hämmastav sõit, kuid ma jõudsin lavale. kuhu ma arvasin, et ehk on parem mitte jääda.

“Tahtsin tunda end rohkem armastatuna ja tahtsin mängida iga mängu. Mida ja mida Fulham mulle pakkus [manager] Marco [Silva] mulle pakkus, see oli suurepärane võimalus.”

Fulham on tabelis üheksandal kohal ja jätkuvalt jooksmas, et kindlustada ebatõenäoline Euroopa koht. Pereira on olnud Silva meeskonna põhikomponent ja sellel hooajal resultatiivsete söötude edetabelis kuuendal kohal. 27-aastane tunneb end Craven Cottage’is koduselt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *