Alan Shearer esitas Erling Haalandile väljakutse pärast Man City kuuendat kübaratrikki FA karikasarjas

Alan Shearer esitas Erling Haalandile väljakutse pärast Man City kuuendat kübaratrikki FA karikasarjas

Erling Haaland lõi oma hooaja kuuenda kübaratriki, kui Manchester City alistas FA karika veerandfinaalis Burnley 6:0, mis tähendab, et Norra ründaja on löönud 42 väravat.

Alan Shearer ei välista Erling Haalandi jaoks uskumatut verstaposti(BBC päeva matš)

Alan Shearer arvab, et Erling Haaland võib sel hooajal lüüa uskumatult 60 väravat pärast seda, kui Manchester City purustas Burnley 6:0.

Haaland tegi kübaratriki, kui City saavutas laupäevases FA karikavõistluste veerandfinaalis võidu, olles kampaania kuues ja teine ​​viie päeva jooksul. Löönud teisipäeval ilmatu viis väravat, kui Citizens alistas Meistrite liigas RB Leipzigi 7:0, ja jätkas samamoodi ka nädalavahetusel, on legendaarne Inglise ründaja Shearer kallutanud 22-aastast sensatsiooni, et ta jätkaks paugutamist. eesmärgid praegusest juunini.



“Ta elab väravate nimel,” ütles üllatunud Shearer, kes on endiselt Premier League’i kõigi aegade rekordvärava lööja, BBC Sportile pärast mängu. “Mõned mängijad võivad öelda: “Ma tahan lüüa 20 väravat hooajal.” Ta tahab 30, 40, 50 – ta võib sel hooajal isegi 60 väravat lüüa. See on jama. Nagu ma ütlesin, on mõned sellega rahul. [20]mõned mitte.

“Suurimad ja parimad tahavad rohkem, ja veel ja veel. Nad pole kunagi rahul, sest see tunne lüüa värav, pole midagi sarnast.”

Kuigi Haaland on oma esimesel hooajal Citys regulaarselt rekordeid purustanud, pole Norra koondislane endale ülejäänud ametiaja sihtmärki seadnud. “Ei, ma ei ole,” tunnistas Haaland. “Olen ründaja, mulle meeldib väravaid lüüa, kuid ma ei keskendu väravate löömisele, vaid võimaluste loomisele. Kui saan võimalused, on hea võimalus lüüa.”

Tema meeskonnakaaslased on sel nädalal kindlasti kauba pakkunud, sest Pep Guardiola pool on löönud kokku 13 väravat ilma vastuseta. “Paar head mängu on olnud – tähtsad mängud,” jätkas Haaland. “7:0 ja 6:0 enne koondisepausi on muljetavaldavad. Olen väga õnnelik.

Erling Haaland viis matšpalli koju viie päeva jooksul teist korda(Lexy Ilsley – Manchester City/Manchester City FC Getty Images kaudu)

Avalda oma sõna! Mitu väravat lööb Haaland sel hooajal? Andke meile oma ennustus kommentaaride jaotises.

“Iga värav meeskonna jaoks tähendab palju. See on hämmastav võit tõeliselt hea Burnley meeskonna vastu. Olen väga õnnelik ja meie järgmine mäng on Wembleyl. Arvan, et oleme hooaja selles osas, kus peaksime olema. meie parim. Muidugi peaksime olema kogu aeg oma parimas vormis, kuid peame esinema igas mängus. Viimased paar mängu on olnud finaalid – just seda oleme teinud.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *